Oil servis

Oil servis смотреть последние обновления за сегодня на .

audi a6 c7 oil servis Rückgabe

54
3
0
00:01:22
28.09.2022

Edited by YouCut:🤍

Servis | Zetor 7011

18510
574
85
00:15:50
07.03.2022

U ovom videu možete vidjeti kako sam odradio servis na Zetoru 7011. Hvala na gledanju!

Ford Mondeo Mk4 reset oil servis

356
4
0
00:02:18
19.12.2021

Jak skasować servis olejowy Mondeo Mk4

ZAMENA FILTERA I ULJA (MALI SERVIS) PEUGEOT 1.4 HDI

1947
18
2
00:12:15
17.03.2022

*Naš servis posluje u Beogradu odnosno na Zvezdari; u ulici Braće Miladinov 12, kao i na novoj lokaciji u Jovanke Radakovic 41D. Sa tradicijom većom od 25 godina. *Ako te zanima kako popravljamo automobile, i uz to naučiš dosta stvari o automobilima LIKE i SUBSCRIBE! Zaprati nas i na društvenim mrežama : 🤍 🤍 Kontakt telefon: 064/57 89 757 Auto servis BOX PETROVSKI je porodična firma koju su osnovali mlađi članovi porodice Petrovski nadahnuti ljubavlju prema automobilizmu koji se prenosi sa generacije na generaciju dugo godina. Usluge koje pruža BOX PETROVSKI: *AUTO MEHANIKA *AUTO DIJAGNOSTIKA *POPRAVKA I SERVIS KLIME NA AUTOMOBILIMA *VULKANIZERSKE USLUGE *POLIRANJE *DUBINSKO PRANJE

XMAX 300 OIL SERVİS UYARISINI SIFIRLAMA

15533
110
13
00:01:33
03.01.2019

Yağı değişen motorun servis, yağ uyarı ikaz yazısını sıfırlıyoruz

Opel Astra K servis oil

182
1
0
00:11:26
08.09.2022

Astra K 1,4 benz turbo 92 kw Wymiana oleju kasowanie inspekcji.

Zamjena ulja i filtera VW Golf TDI (mali servis) ,Oil and filters change

15950
121
15
00:07:49
18.03.2020

VW Golf MK4 TDI (ALH) oil and filters change.

Terpaksa TEBUK Oil Filter Bezza. Dah LAMA TAK SERVIS Kereta | Garage DIY

14608
349
115
00:13:08
05.02.2021

Penjagaan rutin seperti servis kenderaan adalah sangat penting untuk mengelakkan komplikasi yang lebih besar di masa hadapan. Dalam episod kali ini, kita akan melihat kesan kenderaan yang dibiarkan tidak diservis melebihi jadual yang ditetapkan. Memahami kesan PKP yang berpanjangan sejak tahun lepas, Mobeel menyediakan giveaway kepada penonton bertuah dalam episod ini. Sekiranya anda terkesan dan tidak mampu untuk servis kenderaan anda, komen, share dan subscribe kepada video dan channel ini. Penonton Bertuah akan dipilih. Bagi yang berkemampuan, teruskan menyokong pusat servis komuniti anda. Kita jaga kita!

Golf 5 SDI Mali Servis.

2217
50
19
00:17:40
17.04.2022

VW Golf 5 SDI 55kw 75ks 2.0 Mali Servis: Filter ulja - febi Filter goriva - mareli Filter vazduha - filtron Filter kabine - febi Ulje 5W 40 Shell Ako Vas interesuje nesto pisite u komentarima, pretplatite se na kanal. Pozdrav!!

GİLERA RUNNER VX 125CC 4 STROKE 2007 MODEL SERVİS

11564
88
7
00:28:40
23.05.2020

GİLERA İLE İLGİLİ SORU SORMAK İSTEYEN YORUM YAZSIN (WRITE A COMMENT WANT TO ASK A QUESTION ABOUT GİLERA) ınstagram🤍awni_honda_garage

Oil change zamjena ulja mercedes E classe servis A i B vidange mercedes w210 5w40 sam svoj majstor

5155
26
2
00:12:09
25.06.2021

Ovo nije reklama,zamjena ulja i filtera,5w-40 TOTAL Moji snimci su zasnovani na licnim iskustvima. Pokusavam podijeliti ta iskustva sa vama i pomoci vam u realizaciji istih. Naravno,sve pozitivne kritike i savjeti su pozeljni. Zapratite kanal kako bi opstao i dalje nastavio snimati i dijeliti video materijal sa vama. Takodje,mozete i sami biti sponzor kanala i ucestvovati u kreaciji videa. LINK KANALA: 🤍 #zamjenauljamercedes#vidangeservicemercedes

хонда фит (амереканец) сброс т.о. или оил сервис (oil servis)

937
8
0
00:00:56
01.02.2022

сам непонял как,но получилось)))

Servis Rutin Honda Vario 150 | Engine Oil | Gear Oil | Hilangkan Oil Change

13720
269
101
00:07:21
06.03.2021

Salam sejahtera, Kebiasaan motor saya akan ditukar minyak hitam selepas 2.5K KM perjalanan dengan menggunakan minyak CASTROL Semi scooter. Saya juga menukar minyak Gear Castrol untuk scooter saya selepas 2🤍3 kali menukar minyak hitam. Harap video ini dapat membantu anda untuk DIY. Terima kasih. link : 🤍 🤍

HONDA RSX 1ST 1000KM SERVIS

27294
882
80
00:12:04
23.03.2022

DAPATKAN, RLT RACING ENGINE OIL DI SINI - 🤍 Nak beli produk Team Bob Yp klik sini - 🤍 JOIN SEKARANG JADI TEAM BOB YP FANS 🤍

Ako na výmenu oleja vo vidlici? /SlovakBikeparks SERVIS/

55118
1632
51
00:05:02
12.04.2018

FOX Návody: 🤍 Náhradné diely: 🤍 Nakupujem 🤍 Jazdím na 🤍 Gopro príslušenstvo 🤍 Kamera: 🤍 Gimbal Stabilizátor: 🤍 Buying from USA? Camera: 🤍 Gimbal: 🤍 #slovakbikeparks Location: Zilina, Slovakia Trail: - Date: 11.04.2018 Fork: Factory Series Fox 40 Float 203 FIT HSC/LSC Kashima Event: Oil Service Camera: GoPro Hero 5 Black Music: Sunrise Drive by South London Hifi from YouTube Audio Library

Cara Servis Minyak Enjin Kereta | Reset Lambang Sepanar | Perodua Axia

29112
637
140
00:05:36
13.08.2020

Minyak hitam kereta yang menggunakan minyak fully synthetic hendaklah di servis setiap 10000km atau 6 bulan bergantung kepada mana-mana yang sampai dahulu. Penjagaan minyak hitam adalah sangat penting untuk memastikan enjin dalam keadaan yg baik sentiasa. Instagram - 🤍 Camera - Samsung Galaxy S10 Plus Microphone - Boya BY-M1 Song: Jim Yosef - Link [NCS Release] Music provided by NoCopyrightSounds. Watch: 🤍 Download/Stream: 🤍 Disclaimer - Saya tidak akan bertanggung jawab atas apa yang terjadi kepada kereta anda sekiranya anda buat tutorial ini tidak menjadi. For collaboration inquiries email - hazr1n92🤍gmail.com #engine #oil #perodua #axia

AUDI A4 B8 MALI SERVIS ZAMJENA ULJA I SVI FILTERA (SMALL SERVICE CHANGE OIL AND ALL FILTERS)

11565
178
38
00:43:25
20.12.2020

AUDI A4 B8 2.0 TDI 105KW 2010g MALI SERVIS ZAMJENA ULJA FILTER ULJA FILTER ZRAKA FILTER KABINE FILTER GORIVA AUDI A4 B8 2.0 TDI 105Kw 2010y SMALL SERVICE CHANGE OIL FILTER OIL FILTER AIR POLLEN FILTER FUEL FILTER

X Max 250 oil servis yağ uyarı söndürme sıfırlama

761
3
1
00:02:06
31.05.2019

Yağ değişimi yapıldıktan sonra yağ km göstergesini sıfırlama.

Servis 40 000 vellfire di bengkel main minyak | part 2 ❗❗

426
8
00:06:43
23.07.2022

selepas beberapa bulan tibalah waktu untuk servis Ini adalah sambungan servis kali ke 2 Saya berkongsi beberapa tips yang sesuai untuk anda.. Jom servis kenderaan #alphard #toyota #vellfire #carservice #mpv #bengkel

DIY servis kereta tukar minyak hitam dan penapis minyak hitam / change engine oil

8839
221
58
00:08:06
10.04.2020

untuk video kali ini saya akan kongsikan cara mudah servis kereta menukar minyak enjin kereta atau engine oil bersama oil filter . bagi proses ini saya gunakan kenderaan perodua Kenari , tidak perlu jack kereta , hanya memerlukan ruang yang kecil dan boleh juga dilakukan di rumah asalkan cukup segala peralatan asas. selamat menonton Sedikit maklumat tambahan : kenari ini menggunakan engine L9 Turbo JBDET #serviskereta #minyakhitam #engineoil

Servis Cvt gear oil PROTON SAGA FLX & tips penting pengguna CAMPRO CVT

45666
718
266
00:19:23
27.01.2021

Cara servis minyak gearbox CVT Campro. Disertakan juga beberapa tips penting untuk penjagaan gearbox CVT bagi kereta Proton enjin CAMPRO. #CAMPRO_CVT_gearbox

Yamaha Yzf R125 yağ uyarısını kapatma - servis km'sini sıfırlama

1932
22
8
00:01:15
17.08.2019

Motorun bakımı geldiğinde göstergede oil yani yağın değişmesinin gerektiğini gösteren bir uyarı bulunmaktadır. Bu uyarıyı bakımınızı yaptıktan sonra nasıl kapatabilirsiniz bunu anlatmaya çalıştım umarım yardımcı olmuşumdur 😊videoyu beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın. R125 ile ilgili merak ettiklerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz

1ST SERVIS PROTON SAGA PAKAI ROCK OIL

59357
2325
205
00:12:03
08.06.2020

KEDAI DI IMOTORBIKE - 🤍 KEDAI DI INSTAGRAM - 🤍

EPISOD 229 - Servis NVX Pakai Ipone Oil

2727
26
25
00:06:30
05.11.2020

Boleh beli di link shoppee ini 🤍

Servis & Tukar Oil Seal Fork | SYM VTS 200 | Part 2

902
11
00:13:16
16.04.2021

Klik 👍 | Subscribe | Tekan butang 🔔 | Komen | Share Ok pastikan korang menonton video ni sampai habis ya.. terima kaseh Part 1 : 🤍 Part 3 : 🤍 Keywords. sym vts 200 modified, sym vts 200 malaysia, sym vts 200 top speed, sym vts 200 tak boleh start, sym vts 200 battery change, sym vts 200 custom, sym vts 200 coolant, sym vts 200 problem, sym vts 200 absorber, sym vts 200 review, sym vts 200 battery, sym vts 200 brake caliper, sym vts 200 belt, bateri sym vts 200, sym vts 200 carburetor, sym vts 200 oil change, sym vts 200 exhaust, sym vts 200 engine oil capacity, sym vts 200 fuel consumption, sym vts 200 gear oil, sym vts 200 headlight bulb, sym vts 200 le, sym vts 200 mudah, sym vts 200 manual, sym vts 200 manual book, sym vts 200 maintenance, sym vts 200 review malaysia, masalah sym vts 200, sym vts 200 rectifier problem, sym vts 200 spec, sym vts 200 service manual, sym vts 200 specification, sym vts 200 seat cover, sym vts 200 spark plug, sym vts 200 special edition, sym vts 200 susah start, sym vts 200 tyre pressure, sym vts 200 user manual, sym vts 200 vs yamaha nmax, sym vts 200 windshield Follow : Instagram : trk_studio mistartrk Fb : Mistar Trk Page : TRK Studio #diy #oilseal #symvts200

Yamaha XJ6 [ DiY Servis Minyak Enjin & Oil Filter ]

1589
33
5
00:11:38
27.08.2021

🤍 Link Youtube Rujukan saya utk Servis Minyak Enjin Xj6 Berikut Catatan Langkah: Langkah 1: Warm Up Enjin Langkah 2: Buka "Belly Pan" Langkah 3: Buka "Nut" & Kenalpasti lokasi "Oil Filter" Langkah 4: Buka "Oil Filler Cap" Langkah 5: Buka "Oil Filter" Langkah 6: Pasang "Oil Filter Baru" Langkah 7: Pasang "Nut" & Isikan Minyak Enjin sambil Check "Nut" jika berlaku Kebocoran Langkah 8: Test Jentera. Semoga Videodan ilmu yg dikongsi ini mampu bawa Manfaat pada semua. Mohon Maaf sekiranya ada Kesilapan. Mohon Like & Sub Tanpa anda, Siapalah saya. Terima Kasih sekali lagi. Ride Safe, Safe Ride.

Servis kereta sendiri di rumah / Cara menukar oil filter dan minyak hitam

1475
21
2
00:10:40
28.03.2021

#diy #perodua #myvi Untuk video kali ini saya ingin berkongsi cara saya servis kereta saya. Kereta saya model myvi lagi best, di dalam video ini saya ada menunjukkan cara untuk menukar minyak enjin dan cara menukar oil filter serta peralatan yang di perlukan. Di harapakan perkongsian saya ini bermanfaat untuk anda yang masih baru, untuk mencuba servis kereta sendiri di rumah. Kongsikan pendapat anda? Follow us at Emel myrocketpixel🤍gmail.com Facebook 🤍 Instagram 🤍 SUBSCRIBE YOUTUBE CHANNEL 🤍 tukar minyak hitam kereta myvi tukar minyak hitam kereta sendiri tukar minyak hitam kereta harga cara tukar minyak hitam kereta kos tukar minyak hitam kereta servis kereta tukar minyak hitam myvi 2021 –––––––––––––––––––––––––––––– Jerrycan - Jeff II 🤍 Creative Commons Attribution Free Download / Stream: 🤍 Music promoted by Audio Library 🤍 –––––––––––––––––––––––––––––– 🎵 Track Info: Title: Jerrycan by Jeff II Genre and Mood: Rock + Bright ——— 🎧 Available on: Spotify: 🤍 iTunes: 🤍 Deezer: 🤍 YouTube: 🤍 SoundCloud: 🤍 YouTube Music: 🤍

GOLF IV SDI KOMPLETAN MALI SERVIS ZAMJENA ULJA I FILTERA ( SMALL SERVICE CHANGE OIL AND FILTERS )

5005
118
3
00:24:18
04.09.2021

SUBSCRIBE PRATITE MOJ YOUTUBE KANAL HVALA NA PODRŠCI PRETPLATI SE ISPLATI SE A DŽABA 👍👍👍

BMW 320d e46 poner OIL SERVIS A CERO

96465
672
00:00:50
20.02.2016

RESET INDIKATOR REMINDER OIL SERVIS / GANTI OLI NISSAN ALL NEW GRAND LIVINA

7230
71
8
00:07:22
28.02.2020

Video cara mengaktifkan dan reset fungsi reminder penggantian oli pada kendaraan nissan All New Grand livina

OPEL VAUXHALL INSIGNIA NAJVEĆI PROMAŠAJ DIZAJNERA i servis (DESIGNER'S BIGGEST FAILURE) SERVICE

24046
332
76
00:45:43
09.05.2022

SUBSCRIBE PRETPLATI SE ISPLATI SE A DŽABA PODRŠKE KANALU U NAMJERI KUPNJE NOVI ALATA MOŽETE NAPRAVITI PUTEM PAYPAL: 🤍 HVALA SUBSCRIBE SUBSCRIBES IS WORTH IT AND FREE CHANNEL SUPPORT IN ORDER TO BUY NEW TOOLS CAN BE MADE THROUGH PayPal: 🤍 DNACIJA ILI ALATE TEST ALATA PUTEM POŠTE MOŽETE POSLATI NA ADRESU: ALMIN OMANOVIĆ ZALOŠKA CESTA 236C 1000 LJUBLJANA SLOVENIJA You can send a dNA or TOOLS and test of the tool by mail to the address: ALMIN OMANOVIĆ ZALOŠKA CESTA 236C 1000 LJUBLJANA SLOVENIA HVALA THENK YOU OPEL VAUXHALL INSIGNIA 2.0 140KW 2012G MALI SERVIS ZAMJENA ULJA I FILTERA FILTER ZRAKA FILTER GORIVA FILTER KABINE RESTART SERVISA ZAMJENA PLOČICA, PREDNJA OSOVINA OPEL VAUXHALL INIGNIA 2.0 140KW 2012Y SMALL SERVICE OIL AND FILTER REPLACEMENT AIR FILTER FUEL FILTER CABIN FILTER SERVICE RESTART BREAK PADS REPLACEMENT, FRONT AXLE

BENDA YANG KORANG TAK TAHU BILA SERVIS MOTOR KORANG | Oil Filter Yamaha Original vs Copy Original

38533
427
109
00:05:32
17.10.2019

Berbezaan filter lc,ysuku,fz,legenda fi original dengan copy, quality original memang terbaik dan terbukti, detail ada dalam video korang boleh tengok #OriginalVsCopy #YamahaMalaysia #135LC #BarangMotor #OilFilter #PenapisMinyak #Y15ZR #FZ150 #Malaysia #Motor

skoda fabia 1.2 servis ulja i filtera / oil and filter change DIY

3834
16
8
00:03:44
08.04.2021

Lako i jednostavno, servis ulja i filtera, sa osnovnim alatom možete ovo uraditi muzika preuzeta sa kanala 🤍 New Days Roa (No Copyright Music)

Peugeot Traveller po 30.000 km - servis - GARÁŽ.TV

48035
361
120
00:07:37
20.03.2018

Peugeot Traveller má za sebou servisnú prehliadku a kontrolu dôležitých častí. Samozrejme pri týchto kilometroch nemá nárok na poruchy alebo zvýšené opotrebovanie, zaujímal nás stav podvozka a celková cena prehliadky.

BMW 3.16 YAĞ BAKIMI SIFIRLAMA (OİL SERVİS RESET)

2541
54
2
00:01:28
05.08.2021

Bu Video da Sizlere Bmw 3.16 marka aracın yağ bakımı sıfırlama işlemini yani oil servis reset işlemini göstermiş olduk. Sizler de bu sayede bmw 3.16i marka aracın yağ bakımı nasıl sıfırlanır öğrenmiş oldunuz. Umarım Faydalı ve Eğitici Bir Video Olmuştur. Elimizden Gelenin En İyisini Yapmaya Çalıştık Videoyu Beğendiyseniz Like Atmayı (Beğenmeyi) Ve Kanala Abone Olarak Bizlere Destek Olmayı Unutmayın. Sizleri Seviyoruz :) ADRESİMİZ ; Bağlarbaşı Mah. Osmangazi Cad. No:2/2 BURSA İrtibat ; 0546-864-34-55 (Emrah EROĞLU ) Reklam ve İş Birliği İçin ;emraherglu55🤍gmail.com Otomotiv Sektörü İle Alakalı Her şeyi ( Araba Tanıtımı , Oto Tamir ve Araç Bakımı , Lpg Tamir Bakım , Egzoz Montaj ve Tamiri , Oksijen Kaynağı ve Gaz Altı Kaynağı , Oto Kaporta , Oto Boya ,Oto Elektrik ) Siz Değerli Arkadaşlarımıza Videolu Anlatım ile Öğretmeyi ve Öğrenirken de Eğlendirmeyi Hedefliyoruz. Biz " Ercan EROĞLU , Erkan EROĞLU ve ben Emrah EROĞLU " Ailesi Olarak ve Oto Tamirciler Olarak Elimizden Geldiğince Araba Üzerine Tüm Bildiklerimizi En Eğlenceli , En Kolay ve En Doğal Şekilde Anlatacağız. :) Bizleri Sevdiyseniz Abone Olarak Bize Destek Olabilirsiniz. İnstagram ve Facebook Sayfalarımızı da Takip Etmeyi Unutmayın. Şimdiden Çok Teşekkür Ederiz. :) ULUDAĞ OTOMOTİV ' den Saygı ve Sevgi İle .. #Bmw316 #YağBakımıSıfırlama #ServisReset

EPISOD 161 - First Servis Yamaha NVX 1000km..Ok ker Rock Oil..?

5065
48
21
00:04:23
18.04.2020

Jom layan video servis..Millage dah 1000k..Jadi kita tukar minyak dulu..Next servis kita tengok apa yang patut untuk ditukar..tq menonton

Servis loader SDLG 250 jam

443
7
19
00:13:25
08.03.2022

assalamualaikum sahabat Ufi, kita hari ini ada kegiatan servis berkala loader 250 jam soal nya loader sudah overhoul jadi kita hitum ulang jam servis nya,... servis 250 ( servis ganti filter oil, pergantian oil engine ) #servisberkala #loadersdlg #servis250jam

Назад
Что ищут прямо сейчас на
Oil servis в ночи курс астрологии GrandPiece Miraculous LadyBug level one cloudkey gen2 танцевальный батл на свадьбе andrew 免费电影 yogadayoga God of War II Про танки pulse audio Оксфордский университет godzilla 2D Гайд как играть за Свинью дбд beginner guide мандариновый пирог Pro25